Soufiane Mahboub (CA Santa Cristina) i Marina Guerrero (CA Manresa) es van imposar ahir en la prova reina de la 17a edició del Cros de Banyoles, sisena prova puntuable del Circuit Gironí de Cros del curs 2018-19.

Mahboub va dominar amb claredat la prova masculina i va acabar el recorregut de 8.040 metres amb un temps de 24'37''. El guanyador va superar amb més de 30 segons el segon classificat, Marc Roig, que va mantenir una disputa d'allò més igualada i fins la línia de meta amb el tercer, Carlos Cera. De la seva banda, Guerrero es va imposar en els 4.860 metres de la prova femenina, que disputava a casa seva, amb un temps de 17'30''. Van completar el podi Carlota Rodes i Mireia Pons. És la quarta victòria de les sis curses que s'han disputat del Circuit Gironí aquest curs per a l'atleta banyolina, que també ha guanyat a Olot, Sant Hilari i Girona.

El Cros de Banyoles va comptar amb la participació d'un total de 616 esportistes i ara el circuit es traslladarà a Riudellots de la Selva el pròxim 13 de gener.