Annas Mahboub i Marina Guerrero van ser dilluns a la tarda els triomfadors d'una nova edició de la Sant Silvestre de Girona. Més de 1.500 atletes van tancar el 2018 corrent pels carrers del centre de la ciutat, en un circuit amb sortida i arribada al pavelló de Fontajau. Mahboub va invertir un temps de 13:17, mentre que la banyolina Guerrero va completar la cursa amb una marca oficial de 16:04. Alguns corredors van posar de manifest la no coincidència dels seus temps reals amb el registre oficial que consta a la classificació provisional facilitada per l'Ajuntament.

El podi masculí el van completar Santiago Catrofe (13:36) i Jochen Uhrig (14:17). En el femení, al costat de Marina Guerrero, hi van estar Sara Loehr (16:24) i Irene Batlle (16:31).

A Blanes el guanyador de la primera Sant Silvestre va ser Buba Sabaly, del Club Triatló Blanes, que va invertir 14:15 minuts en fer el recorregut de 5 kilòmetres de distància de la cursa.Juan Luis Martínez (15:13) i Andreu Contijoch (15:14) el van seguir. En dones, el podi el va encapçalar Laurence Prigent, amb un temps de 18:57 minuts; seguida en segon lloc per Anabel García (20:44); i en la tercera plaça Gisela Verges (21:10).