Després de desaparèixer durant els darrers anys, ahir va començar una nova edició del Campionat de BTT Gran Premi La Selva. Riudarenes va ser la localitat escollida per obrir aquesta edició de la prova, en la qual van participar uns 200 ciclistes i el guanyador, Roger Argelaguer (Esteve), va dominar en la prova llarga i Lluís Puig (Bike Girona) ho va fer en la prova curta.

En la prova llarga, de 35 quilòmetres, hi va haver una disputa molt igualada fins al final entre els tres primers classificats, que només els ha separat una diferència d'un segon. Argelaguer va aconseguir imposar-se amb un temps d'1:34:47, seguit per Gerard Minoves (Xtrembike) i Antonio Olivares.

Per altra banda, Puig va ser el guanyador de la prova curta, de 18 quilòmetres, però Jordi Hurtos (Doctor Bikes) només va arribar un segon darrere seu. Va completar el podi Francesc Julià (Matadepera) a més de tres minuts.

La pròxima cita del Gran Premi La Selva serà el pròxim diumenge, dia 20 de gener, a Breda, en la cursa anomenada La Crematorrons.