Ahir es va celebrar la vint-i-cinquena edició del Cros de Riudellots de la Selva, al circuit instal·lat a la zona esportiva de la població selvatana. La prova també formava part del calendari del Campionat Gironí de l'especialitat, amb cites per als millors atletes de la demarcació. El diumenge va ser un èxit indiscutible malgrat que la competició va tenir lloc sota un fred rigorós que va dificultar la jornada als atletes i al públic assistent, desitjós de presenciar les curses de la setena jornada del Circuit Gironí de Cros. Les distàncies per a les categories absolutes eren de Cros curt i això va facilitar que les curses fossin molt ràpides i intenses.

El Marji, guanyador masculí

En categoria masculina l'atleta júnior del GEiEG Achraf El Marji va brillar i es va imposar en la prova absoluta masculina per davant del seu company d'equip, Abderrahim Ougra, de categoria sub23 i del sènior Pablo García (Pratenc AA). Durant els primers compassos de la cursa, el líder va ser el primer dels gironins sènior, Pau Congost (CA Banyoles), que no va poder fer res davant la velocitat dels seus adversaris, els dos velocistes del GEiEG.

Achraf El Marji i Abderrahim Ougra, amb un ritme relativament superior, van encapçalar una cursa ràpida i revirada per la pineda de la zona esportiva de Riudellots, sent els primers a passar la meta amb un sòlid avantatge respecte a Pablo García.

Triomf d'Elena Fonalleras

Ni la insistència de la juvenil del CA Lloret - La Selva Laura Prieto va poder ser suficient per derrotar Elena Fonalleres (CA Santa Cristina), la guanyadora en la categoria femenina. La persecució, plena d'emoció, va ser severa i especialment intensa pel que fa a les dues primeres voltes. En la darrera, Laura Prieto no va poder aguantar la fortalesa de Fonalleres. Clàudia Jordan, del CA Sant Celoni, també en edat juvenil, completava el pòdium després d'una cursa espectacular.

El cros tornarà el pròxim cap de setmana a Caldes de Malavella, on es disputarà el Campionat de Catalunya de Cros Veterà.