El Quart es va recuperar de les dues derrotes consecutives que havia patit al final de 2018 i que li havien fet perdre el primer lloc de la classificació. Ahir, el conjunt entrenat per Carles Ribot va superar clarament l'Olivar (93-72) i va començar l'any amb una victòria important per tancar la primera volta del campionat.

Però l'afició quartenca no les va tenir totes fins a la segona part, i és que al final dels primers 10 minuts els visitants van sorprendre i van agafar un avantatge de vuit punts (17-25).

Els fantasmes es van esvair en el segon quart, quan, amb un parcial de 26-17, els de Ribot van capgirar el marcador i van aconseguir marxar al descans amb un punt d'avantatge (43-42).

El partit estava encara molt obert, però ja es van encarregar els jugadors locals d'encarrilar el duel i aconseguir una victòria important per pujar la moral de la plantilla. Així, el Quart va sortir com una bala en la represa i va aconseguir deixar el rival a 21 punts de diferència (93-72).

El millor jugador local va ser Dos Santos, que amb 20 minuts va anotar 14 punts i va capturar 7 rebots. Coderch i Serra també es van enfilar fins als 14 punts, mentre que Eric Jiménez va ser l'altre jugador del Quart que va superar els 10 punts -en va fer 13.

D'aquesta manera el Quart tanca la primera volta del campionat en segona posició, amb un balanç de 10 victòries i 3 derrotes. Una plaça que si manté al final de temporada els donaria accés a lluitar per l'ascens a LEB Plata.