L'Spar Citylift Girona s'enfrontarà al València en l'eliminatòria de quarts de final de la Copa de la Reina segons ha deparat el sorteig de la competició que s'ha fet aquest matí a Vitòria, seu d'aquesta temporada. Precisament les valencianes són el rival de l'Uni aquest diumenge a Fontajau en una nova jornada de la Lliga Dia. En el partit d'anada l'Spar Citylift es va imposar per un contudent 61-82. El partit es disputarà el dijous 28 de febrer a les 17.00 hores.

Després d'un desgavell en el sorteig (s'ha variat el quadre dos cops), el possible rival de l'Uni a semifinals sortiria de l'enfrontament entre Cadí La Seu i RPK Araski.

D'aquesta manera, el Perfumerías Avenida i l'Uni no s'enfrontarien fins a una hipotètica final.

A l'altre banda del quadre, el Perfumerías Avenida s'enfrontaràa al Nissan Al-Qázeres, i el Lointek Gernika amb el IDK Gipuzkoa.

Confusió durant el sorteigPer una confussió durant el sorteig, en una primera instància, s'havia donat per bo un quadre de competició que emparellava l'Uni i el Perfumerías Avenida a semifinals, però després d'uns instants d'incertesa s'ha rectificat i els dos eterns rivals a les competicions espanyoles només es podien trobar a la final. Segons el quadre que s'havia donat per bo en segona instància l'Uni jugava les semifinals contra el vencedor del derbi Gernika-Araski, tot i que en una tercera versió les gironines jugaven el primer partit el dijous 28 de febrer i que lluitaven per un lloc a la final contra el vencedor del Cadí-Araski.

Per una confussió durant el sorteig, en una primera instància, s'havia donat per bo un quadre de competició que emparellava l'Uni i el Perfumerías Avenida a semifinals, però després d'uns instants d'incertesa s'ha rectificat i els dos eterns rivals a les competicions espanyoles només es podien trobar a la final. Segons el quadre que s'havia donat per bo en segona instància l'Uni jugava les semifinals contra el vencedor del derbi Gernika-Araski, tot i que en una tercera versió les gironines jugaven el primer partit el dijous 28 de febrer i que lluitaven per un lloc a la final contra el vencedor del Cadí-Araski.