Dos gols abans de la primera mitja hora de joc van acabar amb les aspiracions d'un bon Llagostera ahir a la tarda al camp del Conquense, on van posar punt i final a la seva participació a la Copa Federació. L'equip d'Oriol Alsina, amb molts jugadors del filial i futbolistes amb menys minuts al primer equip, va aconseguir plantar cara a un rival de Segona B, però no va poder superar l'eliminatòria, que arribava empatada després de l'1-1 de l'anada, amb un lleuger avantatge per als locals pel gol aconseguit a fora.

Iborra, de cap, va obrir el marcador al quart d'hora de joc. Abans de la mitja hora, Arimany va desviar involuntàriament un servei de falta de More en l'acció del 2-0, que complicava molt la missió del Llagostera. A pesar de tot els gironins ho van intentar i van acabar trobant el gol en l'afegit, gràcies a un gran xut de falta del debutant Óscar Castellano. Alsina va acabar fent bon balanç del paper a la Copa Federació, en la qual ahir va fer debutar tres jugadors del filial i un del juvenil.