El Quart podrà defensar aquesta tarda (17.30) el títol de la Lliga Catalana EBA després de superar en les semifinals el Castelldefels (64-78), en un partit en el qual els de Carles Ribot van agafar avantatge en el marcador després del descans. Els gironins es veuran les cares a la final amb el amfitrions del torneig, l'Igualada, que van superar la seva semifinal davant el Sant Adrià (61-79).

Però va ser un partit molt igualat durant els primers 20 minuts, i és que el marcador va anar frec a frec en aquests dos primers quarts i els barcelonins van aconseguir marxar al vestidor amb un avantatge mínim (36-35).

En la represa, els de Ribot van sortir amb les ganes de capgirar el partit i poder encarrilar-lo. El parcial de 17-26 en el tercer quart ho va deixar clar, i això feia que els verd-i-negres marxessin de 8 punts (53-61). Un avantatge que es va ampliar fins als 14 (64-78).