El Nantes ha exigit al Cardiff City el pagament dels 17 milions d'euros pel traspàs del jugador argentí Emiliano Sala, que mai va arribar a enfundar-se la samarreta dels gal·lesos després que l'avió que el traslladava al seu nou destí desaparegués de l'espai aeri al Canal de la Mànega la nit del 21 de gener.

El club francès ha reclamat el pagament aquest dimecres, segons recull l'edició digital de 'BBC Wales', i hauria amenaçat amb iniciar procediments legals si no es rep els diners d'aquí a 10 dies. El Cardiff ha explicat que complirà el contracte, però no fins que s'hagin aclarit "tots els fets".

Sala, juntament amb el pilot David Ibbotson, estava a bord del Piper Malibu N264DB, que va perdre contacte amb el radar prop de Guernsey. El davanter argentí, de 28 anys, va ser el fitxatge més car en la història del club de la Premier League.

El Cardiff ha retingut el primer pagament programat fins que estiguin satisfets amb la documentació, encara que existeixen versions que apunten a un problema amb l'assegurança del club. De fet, es desconeix si el Cardiff té una assegurança que cobreixi el cost de la transferència.

L'entitat gal·lesa està "sorprès" que el Nantes hagi fet la demanda mentre s'intenta recuperar un cos que ha aparegut a l'avió que duia a Sala i Ibbotson. El cos va ser vist en el Piper Malibu dilluns, dues setmanes després que l'avió desaparegués.