El València va aconseguir un valuós empat (2-2) al minut 92 davant el Reial Betis a l'anada de la semifinal de Copa del Rei celebrada a l'estadi Benito Villamarín, el qual serà seu de la final el proper 25 de maig, un partit d'alt ritme i intercanvi de cops en què els locals manaven 2-0 a 20 minuts del final, quan Cheryshev i Gameiro van ressuscitar els valencians.

El duel entre bètics i valencianistes va ser igualat, intens i llarg. Va donar per a molt ja el primer assalt, que va tenir el Betis com a gran dominador. La reacció visitant la va liderar i va culminar Gameiro amb el 2-2 al minut 92. Els gols de Loren i Joaquín, aquest olímpic, van perdre pes de cara a la tornada d'aquí a tres setmanes a Mestalla amb una de les darreres accions del partit, que es va traduir en l'empat.

Els darrers minuts del duel van ser una autèntica bogeria. Setién va fer debutar Jesé, sense que el Betis es decidís plenament a buscar el 3-1, tot i que va disposar d'una ocasió final de Mandi en servei de córner. Per part seva, el València tampoc es va tornar boig després de l'eufòria del 2-1, però va aconseguir traduir el seu domini en un travesser de Cheryshev i un gol de Gameiro, que va rebre una gran assistència d'un recuperat Rodrigo en el temps de descompte.