La temporada passada, en la primera edició, el Salt va ser quart en la final de la Lliga, que es va fer al Nou Congost de Manresa. Les saltenques van arribar a la final amb les baixes de Bechdejú, González i Godino i no van poder plantar cara als altres favorits. El títol va ser per a l'Egiba manresà, seguit del Xelska i l'Hospitalet. Les saltenques arriben a la cita amb dues baixes destacades (Nora Fernández i Sara Coll) i presentaran un equip format per Laura Bechdejú, Marina González, Laura Mora, Bonnie Godino, Aida València i Carla Manzaneda.

Aquesta primera fase de la Lliga Iberdrola de Salt es divideix en tres categories, de primera a tercera, i mentre l'equip A del CG Salt competeix a primera, el B ho fa a segona contra Sur, Tempo, Salle Gràcia, Pozuelo, Osona, Covadonga i Vilassar amb les gimnastes Gina Bou, Laia Masferrer, Nicole de Miguel, Berta Álvarez, Mariona Vila, Paula Reina i Paula Verdú.

Aquest matí, entre els 11 i les 13.20, hi haurà la competició de Segona Divisió (Salt B) i a la tarda la de Primera (Salt B) entre les 16.00 i les 18.30. Diumenge al matí hi haurà la de Tercera Divisió, en la qual no participa cap club gironí.