El Bàsquet Giorna va perdre ahir a la pista del Vic (83-73) en un partit intranscendent per la següent fase de la competició. Els de Quim Costa, a falta d'una jornada per acabar la primera fase, ja saben que disputaran la fase d'ascens a LEB Or, mentre que els locals jugaran en la fase per no descendir.

Els gironins van començar dominant el partit en els dos primers quarts i van aconseguir tenir un avanatatge d'onze punts en el segon període (20-31). Tot i així, al descans s'hi va arribar amb un marcador més ajustat (36-42).

Els de Fontajau van seguir dominant el marcador fins a l'equador del tercer quart, quan els locals s'han posat per davant després de molts minuts (50-49). Després, el Vic es va fer més fort en els últims minuts i va acabar emportant-se la victòria (83-73).

La pròxima setmana el conjunt de Quim Costa rebrà el Múrcia, en el partit que determinarà si el conjunt gironí comença la fase d'ascens amb un balanç de 6 victòries i 4 derrotes -si guanya- o amb un balanç de 5-5.