El Corredor Mató Palafrugell es va proclamar campió de la Copa Princesa d'hoquei sobre patins per segona vegada a la seva història, després d'imposar-se a la tanda de penals al Deportivo Liceo B (2-3), que van decidir una final apassionant que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips (3-3). Els homes de Xavier Garcia van arribar a la final gràcies al fet d'haver derrotat el Taradell a les semifinals (1-4).

L'inici dels baix-empordanesos va ser deliciós, opositant clarament a un títol que acabaria, no sense patiments, a les seves vitrines: dos gols de Ramon al quart d'hora de joc van avançar el Corredor Mató Palafrugell, que tampoc va titubejar quan Abeal va retallar distàncies abans del descans (1-2).

La segona meitat va començar amb una nova demostració de força, i Carles va situar l'1 a 3, que semblava deixar la Copa Princesa en una situació molt favorable. Però els locals van treure l'orgull i amb un doblet de Payero van forçar els penals. García, Ruiz i Ribot van marcar els seus llançaments i van enviar la Copa a Palafrugell.