El Llagostera porta des de principi de 2019 sense trobar la regularitat que el va fer estar en primera posició durant algunes jornades de la primera volta. En els set partits que ha disputat aquest any ha guanyat tres partits, n'ha empatat dos i n'ha perdut dos. L'últim, la setmana passada a casa davant el Sant Andreu (1-2), uns resultats que l'han fet caure fins la tercera posició.

Per intentar recuperar les bones sensacions de 2018, els de la Costa Brava visiten el camp complicat de l'Horta, on cap equip ha aconseguit guanyar aquesta temporada. A més, els barcelonins arriben al duel davant els blaugrana plens de confiança després de guanyar la setmana passada al camp del Terrassa (0-2). El conjunt entrenat per Castro és cinquè a tres punts del play off.

Per al partit d'avui, Oriol Alsina no podrà comptar amb l'habitual lateral esquerra titular Bigas, que es perdrà el partit per acomulació de targetes. Serà Maynau qui substituirà l'ex del Girona a l'onze titular, mentre Pitu i Yeray ocuparan el mig del camp amb Eric Jiménez i Gil Muntadas per les bandes i Marc Medina i Sasha com a referències en atac.