El Barça Lassa va golejar el Liceo de la Corunya (1-4) i va aconseguir, per vint-i-tresè cop a la seva història i per quarta vegada seguida, la Copa del Rei, que s'ha disputat a Reus.

Va ser un partit tècnic i lent fins a la segona part, amb els dos equips evitant cometre faltes i riscos en atac, per la qual cosa no es va veure un gran espectacle, però sí llargues possessions amb encert per part dels dos porters. El duel va canviar per complet quan Bargalló, als tres minuts de la represa, va aconseguir inaugurar el marcador. El 0-1 va obligar els gallecs a mirar d'arriscar una mica més i arribar amb més perill a la porteria blaugrana.

Però quan més s'apropava el gol de l'empat per al Liceo, va arribar una sensacional jugada de Gual, que va situar el 0-2 al marcador. Tot i el desavantatge, el conjunt de la Corunya no es va deixar intimidar ni molt menys va llençar la tovallola, gaudint d'una gran ocasió que, si hagués entrat, hauria reactivat de nou les seves opcions de lluitar per la victòria. Tot i així, el Barça va ser més efectiu i segons després Joao firmava el 0-3, que va augmentar un minut més tard amb la diana d'Álvarez. En el darrer minut del joc, Payero va fer el gol de l'honor.

El Gijón, campió femení

El Gijón es va proclamar ahir, per quarta vegada en la seva història, campió de la Copa de la Reina després de superar la final i sense gaires problemes el Cerdanyola (3-7).