El debut de Xavi Agustí a la banqueta del Figueres ha estat molt amarg. El tècnic no ha pogut canviar la mala tònica de l'equip, que ahir va sumar la quarta derrota consecutiva davant del Reus B Cambrils (0-2) al municipal de Vilatenim. Un altre resultat advers que l'apropa cada vegada més al descens i que s'agreuja mantenint la manca d'encert a la porteria. Des de fa també quatre jornades que els alt-empordanesos no marquen cap gol. El conjunt figuerenc se situa en la quinzena posició amb 30 punts, només cinc de coixí respecte la zona de perill.

Davant la delicada situació en la qual es veu immers el conjunt reusenc, que acumula més de cinc mesos sense cobrar i va estar a punt de no viatjar fins a la capital de l'Alt Empordà, el Figueres va tenir un gest de suport amb el rival afegint-se al minut de protesta a l'inici del partit. Agustí va apostar per un onze inicial sense novetats destacades, exceptuant les baixes per sanció de Xavi Ferrón, Marc Gelmà i Èric Vilanova. Encara que els locals van sortir decidits a tot i Tena ben aviat va avisar amb un xut que sortia desviat, el filial del Reus va plantar cara. Fabra va avançar els visitants al minut 24 amb un xut llunyà que va deixar tocats els figuerencs. Per acabar-ho d'amanir, Canal va lesionar-se durant la primera part i Agustí va haver de recórrer al juvenil Marc Carreras, que debutava a Tercera juntament amb Miquel Geli.

A la represa, el rival va aprofitar la moral del Figueres per sentenciar amb el 0-2. Enri va desfer-se de la defensa fins entrar a l'àrea local i des d'allà va afusellar Aroca amb un xut potent. Per capgirar la situació, el tècnic va apostar pels canvis, que no van donar cap revulsiu a l'equip sinó tot el contrari. Al minut 74, Arjona va tenir-ho bé per posar el tercer dels reusencs però la solidesa de la defensa blanc-i-blava va salvar el Figueres d'una ferida més gran. Van disposar d'alguna ocasió els locals, com una rematada de cap de Romero buscant el primer pal que Chechu va blocar. O una fuetada de Valverde que no va trobar la porteria. Les accions del porter rival i la manca d'encert van tornar a pesar una jornada més i el Figueres tornava a perdre.