El Quart va aconseguir una nova victòria, la quarta consecutiva, a la seva pista davant el Mataró Feimat (79-60), i continua en segona posició en persecució del Tarragona, que va patir per derrotar a casa del Calvià (81-80), de la zona baixa de la classificació.

El conjunt entrenat per Carles Ribot va plantejar un partit molt correcte davant un rival que si el guanyava es posava a només una victòria a la classificació. Així, fora d'especular amb el resultat, l'equip local va decidir posar terra de per mig ja en el primer quart, quan va dominar per cinc punts de diferència (16-11), un avantatge que creixeria una mica més en arribar al descans (37-31).

Tot i que els mataronins no es van aproximar en perill en el marcador, el partit no es va desencallar fins a l'últim quart. Va ser llavors quan els de Ribot van aconseguir un parcial de 28-16 i d'aquesta manera ampliarien el seu avantatge fins als 19 punts finals que acabaria reflectint el marcador final (79-60).

Pau Vila va ser el jugador més valorat del partit en aconseguir 18 punts, 4 rebots i 5 assistències. També van contribuir en la victòria els 15 punts d'Eric Jiménez, els 14 de Bataller i els 12 de Masllorens.

La pròxima setmana el Quart viatjarà fins a Mallorca per enfrontar-se al Calvià, que ahir va fer suar de valent el líder de la Lliga.