El tàndem format per Raúl Garrido i Kevin Martínez segueix fent història a la banqueta de l'Olot. Després de salvar l'equip del descens a Tercera Divisió la temporada passada i d'enguany i fer amb l'Olot el millor inici històric d'un curs a Segona B, els valencians es van guanyar la renovació fins al 2020 i segueixen acumulant partits al conjunt garrotxí.

El partit de diumenge davant el Badalona a Montigalà (0-0) va ser el 50è del tècnic valencià a la banqueta de l'Olot. Amb aquest rècord de partits, Garrido iguala Antonio Rodríguez, Rodri, com a entrenador amb més partits dirigits a Segona Divisió B amb el conjunt garrotxí. Rodri va arribar el novembre de 2014 per salvar l'equip del descens, però la temporada següent, al febrer de 2016, va ser destituït després d'un 3 a 0 a Sabadell que mantenia l'Olot en descens en una situació molt delicada.

Raúl Garrido i el seu assistent, Kevin Martínez, van arribar al conjunt olotí el novembre de 2017 per substituir Martín Posse, quan l'Olot es trobava en posicions de descens a 7 punts de la permanència. El tàndem valencià va salvar l'equip del descens amb un empat a casa en l'última jornada davant un dels gegants de la competició: l'Elx. Amb Garrido a la banqueta, els garrotxins van sumar 8 victòries, 10 empats i 6 derrotes en el que restava de temporada fins a aconseguir el gran objectiu.

Continuïtat i estabilitat

La bona dinàmica ha tingut continuïtat aquesta temporada. L'Olot està fent la seva millor campanya a Segona B i actualment és el novè classificat del grup tercer, a 8 punts de les posicions de play-off, 6 per sobre del play-out i 7 d'avantatge respecte el descens. A més a més, l'equip garrotxí està practicant un joc molt vistós i ofensiu alhora que demostra la capacitat de saber competir en molts contextos diferents. Tot plegat ha comportat que a hores d'ara l'equip sumi 8 victòries, 11 empats i 7 derrotes, hagi anotat 24 gols i n'hagin encaixat 22.

En el pròxim partit dels olotins, que es disputarà aquest cap de setmana al Municipal d'Olot davant l'Atlètic Balears, Garrido i Kevin passaran a ser els tècnics amb més partits dirigits a Segona Divisió B al capdavant del conjunt garrotxí. Finalment, doncs, l'Olot ha aconseguit trobar l'estabilitat a la categoria de bronze i un tècnic amb el qual formar un projecte il·lusionant. El rànquing d'entrenadors a la categoria de bronze el completen en tercer lloc Arnau Sala (33) i rere seu Eduardo Vílchez (19), Martín Posse (14) i Santi Castillejo (11).