Als seus 39 anys, Laia Palau serà una de les atraccions d'una Copa que ha guanyat 4 cops amb el desaparegut Ros Casares de València, però que la barcelonina no juga des de l'any 2012

Fa un parell d'anys ni pensava que tornaria a jugar una Copa, oi?

No. De cap de les maneres. Pensava que no tornaria a jugar més aquí a Espanya i ara em veig en una Copa, que tampoc n'he guanyat tantes. No és una competició fàcil de guanyar. Amb València l'he guanyat quatre cops, però no tots els anys i això que érem favorits. La darrera va ser la del 2011, perquè l'any següent la vam perdre.

La Copa sembla que agrada a tothom, a Laia Palau també?

La Copa és un torneig especial que té de màgic que tothom es veu amb opcions de fer-hi coses grans. Estic molt contenta que hagin recuperat el format de 8 equips, perquè jo soc de tota la vida i m'agraden les coses clàssiques amb quarts de final, semifinal i final.

Així comencem pels quarts de final: València

Tenim un primer partit complicat. Tothom està aquí dient que hem de guanyar el Salamanca però jo crec que el València juga un bàsquet bastant bonic i haurem d'estar molt atentes. A un partit poden passar moltes coses... Espero que a dins del torneig anem creixent i guanyant en confiança per, si aconseguim arribar a la final, arribar-hi en les millors condicions possibles. Venim amb bona dinàmica, però també amb canvis per la recuperació de la Bea, la marxa de la Shay i l'arribada de la Gabby.