El Bordils va encaixar una contundent derrota a la pista del Zamora (34-24) en un partit en el qual el conjunt visitant va començar dominant en el marcador, però al final els locals van demostrar la seva superioritat.

El partit va començar molt bé pels interessos del conjunt entrenat per Sergi Catarain, amb un parcial de 0-3 en els tres primers minuts. Però aquesta seria la diferència màxima que tindrien els visitants al llarg del partit. De mica en mica, els locals van anar apropant-se al marcador fins acabar capgirant-lo amb el 9-8, i a partir d'aquí ja no abandonarien el lideratge. I és que amb un parcial de 5-0, es va passar del 7-8 al 12-8.

Al descans, els castellans van arribar amb un avantatge de sis gols (17-11), però en la segona part els gironins van fer una petita menció d'apropar-se als rivals. Quan havien passat 10 minuts de la represa els de Sergi Catarain van aconseguir reduir la diferència a tres gols (21-18), però un parcial de 4-0 (25-18) va acabar, definitivament, amb les aspiracions del conjunt blanc-i-verd.