Després de dues derrotes seguides que l'havien fet caure a la tercera posició, el Llagostera es va retrobar amb la victòria a casa davant l'Europa (1-0). Un solitari gol de Moussa va donar la victòria al conjunt del Gironès, que va dominar el partit en els primers 45 minuts i va saber patir en la segona meitat per emportar-se els tres punts.

Els locals van buscar amb insistència el gol en els primers minuts de partit. Fins en sis ocasions van provar els jugadors d'Oriol Alsina abans de marcar el gol. Primer, Pol Gómez ho va provar amb un xut que va sortir desviat. Després, Pitu va estar a punt de sorprendre Priego amb un gol olímplic que va acabar amb uns rebots per Amantini i Gómez que no van saber definir en presició. Rondant el quart hora de joc, els blaugranes van gaudir d'una altra doble ocasió en els peus de Moussa i Pitu, però tampoc hi va haver sort. No va ser fins el minut 25 que Moussa va afiniar la punteria i amb un xut de fora l'àrea que va entrar per l'escaire va marcar. És el novè gol que anota el malià en la competició, sent el màxim golejador del conjunt blaugrana.

Amb el desavantatge en el marcador els visitants van voler reaccionar, però es van trobar amb un Llagostera molt ben posicionat i que no deixava arribar en facilitat a la porteria de Marcos. Només un gol anul·lat a Gabi va ser l'aproximació més clara dels barcelonins en els primers 45 minuts.

No va ser fins la segona part que l'Europa es va aproximar en perill per buscar el gol de l'empat deixant alguns espais a darrere que podien aprofitar els jugadors entrenats per Alsina per ampliar diferències en alguna contra. En una d'aquestes jugades de transició ràpida, Moussa hagués pogut sentenciar el partit al minut 71, però abans Marcos havia estat providencial per evitar l'empat en un parell d'accions d'atac visitant.

Moussa, de nou, va tenir l'oprtunitat de sentanciar el partit en una altra jugada al contraatac, però el futbolista Mali tampoc va estar encertat en aquesta ocasió. Era el minut 88, i els locals van aguantar bé el marcador en els dos minuts del temps reglametari i els cinc d'afegit per poder aconseguir una nova victòria.

D'aquesta manera, el somriure torna a Llagostera amb aquest triomf. Ara, els d'Oriol Alsina continuaran en la tercera posició amb 56 punts, però es distancien a nou del cinquè lloc -que no dona opció a jugar el play-off d'ascens a Segona B- després de la derrota de l'Horta al camp del Granollers. La pròxima setmana els d'Alsina s'enfronten al camp del cuer, el Martinenc.