L'Atlètic de Diego Pablo Simeone continua la seva persecució al Barça, i manté els set punts de desavantatge gràcies a la victòria contra la Reial Societat (0-2), augmentant a cinc la distància amb el Madrid. El conjunt matalasser, autèntic dominador del partit, va sentenciar abans del descans mitjançant l'olfacte del seu fitxatge estrella del passat mercat d'hivern: Morata. A la mitja hora de joc, amb el cap, va aprofitar una assistència de Godín després d'un servei de cantonada, per superar Gero Rulli i avançar l'Atlètic. Tres minuts després va repetir: aquest cop rematant, també amb el cap, una falta picada per Koke. Curiosament, el migcampista va ser expulsat a la segona part per una doble targeta groga que va deixar en inferioritat el seu equip. Això no va ser cap impediment per no patir en excés, perquè la Reial Societat, que va perdre Willian José per una lesió, gairebé no va inquietar Oblak.