El VI Duatló de Girona Tradeinn, organitzat per l'entitat Triatló Girona Costa Brava Tradeinn, va congregar 306 participants adults i 79 infantils, que van completar 7,5 km de cursa (5 km a l'inici i 2,5 km al final) i 25 km de bicicleta. Arnau Turon (Team Nan Oliveras) i Sara Loher (ASS Esportiva Rockets) van ser els guanyadors en la categoria masculina i femenina, respectivament. L'ASS Esportiva Rockets també es va imposar en les classificacions per a clubs masculins i femenins.

El tram de cursa a peu es va desenvolupar pel parc de la Devesa, mentre que el tram ciclista va sortir de l'aparcament del Pavelló Municipal Girona-Fontajau en direcció a Sant Gregori. En la categoria masculina, Arnau Turon (Team Nan Oliveras) es va imposar a Rodrigo Torres (ASS Esportiva Rockets) i Pol Espinosa (CN Banyoles).

Sara Loher (ASS Esportiva Rockets) va ser la gran triomfadora en la categoria femenina, guanyant per davant de Marta Romance (ASS Esportiva Rockets) i Maria Casals (CN Barcelona).

Domini de l'ASS Rockets

En les classificacions per clubs masculins i femenins, l'ASS Esportiva Rockets no va tenir rival. En la taula masculina, va assolir un temps de 03:21:17. El Nan Oliveras Team va ser segon, amb un registre de 03:28:11, i el Triatló Montornés va tancar el podi, amb un 03:29:06.

En la categoria femenina, l'ASS Esportiva Rockets va fer un temps de 03:51:51, superant el 04:09:39 del Fasttriatlon-CN Montjuïc i el 04:15:26 del CE Katoa Barcelona. En quarta posició va acabar el Club Triatló Granollers, amb un 04:22:54.