L'Olot va frenar el líder Atlètic Balears ahir al Municipal en un altre exercici de maduresa i solvència dels garrotxins, als quals només els va faltar el gol perquè la festa fos completa. Des dels primers instants del partit es van complir els pronòstics respecte al guió previst. Els olotins van dominar el partit tenint la possessió de l'esfèrica davant un Atlètic Balears que va sortir replegat, deixant Marcos a dalt per jugar directe i al contraatac. A l'Olot li va costar tenir la primera ocasió de gol a causa de la intensa pressió dels balears. Sense pressa, assegurant passades, els de Garrido van anar circulant la pilota i establint-se a camp rival. Al minut 23 va arribar la primera ocasió dels locals amb una rematada de Carles Mas en un servei de córner que va aturar amb solvència Carl. Cinc minuts després, Alfredo va tornar a advertir amb un xut des de la frontal després d'una gran maniobra per desfer-se de la seva marca.

Els olotins van començar a posar en problemes els de Mandiola, que no podien contrarestar la bona circulació dels locals. Els blanc-i-blaus gairebé no van trepitjar camp rival en els primers 45 minuts i la seva primera ocasió va estar al minut 39.

La segona part va començar amb un ensurt de De la Espada. El davanter de Pollença va aprofitar una badada de Carles Mas per recuperar l'esfèrica i plantar-se en un un contra un davant Ginard, però va intentar una vaselina que va marxar desviada. Tot i l'ocasió en els primers instants de la segona meitat, el Balears va tornar a replegar línies i l'Olot es va establir a camp contrari intentant buscar la manera de superar el bloc visitant.

Chavarría va tenir de nou a les seves botes la possibilitat de fer el primer gol del partit, en el minut 67, amb una magnífica jugada per banda esquerra que va combinar amb Héctor que va definir amb la dreta. El xut de l'olotí no va ser prou potent i Carl va aturar sense complicacions. Dos minuts després, va ser Alan Baró qui la va tenir aprofitant un rebuig de la defensa rival a la sortida d'un corner, però no va contactar bé i la pilota va marxar per sobre del travesser.

Els olotins van seguir insistint en la cerca del primer gol, mentre que els balears resistien com podien les envestides dels locals. Al minut 79, Alfredo va estar molt a prop de sorprendre Carl amb un xut llunyà amb l'esquerra que va passar llepant la creueta. En el descompte, Cosme la va tenir per fer el gol de la victòria amb una rematada de cap des del punt de penal, però Carl va estar providencial amb una magnífica aturada.

Per molt que ho van intentar, els de Rául Garrido van deixar escapar viu un Atlètic Balears que va mostrar una versió molt fluixa, sobretot en atac, i va acabar signant l'empat. Amb el 0 a 0 final, els olotins se situen set punts per sobre de les posicions de play-out i de descens i a deu punts dels llocs de play-off d'ascens.