El Quart-Germans Cruz va tornar de les Illes Balears amb un important triomf davant del Flanigan Calvià (66-80), que els situa a només un punt del líder Ibersol Tarragona (35), botxí ahir del Salt.

L'equip rival va portar la iniciativa dels primers compassos, però el conjunt gironí va encarregar-se de canviar-ho fent un pas endavant al segon parcial per tal d'arribar al descans amb un avantatge de tres punts respecte al Calvià (35-38). A la segona part, el Quart va treballar per estirar l'avantatge al marcador. Sobretot, a l'últim parcial. Quan van fer la màxima de vuit punts (14-22) per acabar resolent el partit de forma fàcil i contundent amb un 66-80 final.

Dolorosa derrota del Salt, que va oblidar-se de la condició de cuer d'EBA tenint contra les cordes el líder Ibersol Tarragona durant bona part del duel (64-65). Els gironins van començar marcant un ritme molt alt que els va permetre acabar el primer parcial dominant el marcador (20-14). Davant la pèrdua del control, el Tarragona va deixar de cedir i a poc a poc va anar sumant cistelles per trencar el partit dels locals. La bona actuació del primer parcial va permetre al Salt arribar al descans guanyant de tres punts.

L'avantatge va resultar ser insuficient perquè el Tarragona no va rendir-se i va sortir més fort en la segona. Tenir davant el líder no va fer afluixar el Salt, que va lluitar per endur-se la victòria fins l'últim moment. Per la mínima, però no va poder ser. D'aquesta manera, es mantenen al cuer amb 22 punts, els mateixos que el Castellbisbal.