El vincle de Sergi Samper amb el Barça ja és història. El jugador rescindia ahir el contracte que l'unia amb el club blaugrana i el seu proper destí serà el Vissel Kobe de la primera divisió del Japó, on coincidirà amb Andrés Iniesta i David Villa. Samper, que va debutar amb el primer equip la temporada 14/15 en un partit de Lliga de Campions contra l'Apoel al Camp Nou, no s'ha pogut consolidar a la primera plantilla a causa de lesions d'importància i diverses cessions.

Ha disputat tan sols 13 partits oficials: quatre la temporada 2014/15, set l'any 2015/16, un la temporada 2016/17 i un en el curs present, el 2018/19, a la Copa del Rei. Amb tot això, s'ha proclamat campió d'una Lliga, una Champions, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs i també una Supercopa d'Espanya.

Durant l'exercici 2016/17 va marxar cedit al Granada, on va col·leccionar 23 partits. Mentre que un curs més tard, el seu destí va ser el Las Palmas. Allà només va comptar amb cinc aparicions perquè va patir una greu lesió que el va fer tornar a Barcelona.

«Aquest any, el migcampista barcelonès ha tingut la fitxa del primer equip, on va vestir el dorsal 16, i ara deixa el club de la seva vida per buscar un nou repte per a la seva carrera», recorda el Barça en un comunicat. Als seus 24 anys, provarà fortuna al futbol japonès a l'espera de tenir continuïtat i que les lesions el respectin.