El tècnic català del Perfumerías Avenida va fer història ahir guanyant el seu vuitè títol estatal (Lliga, Copa o Supercopa) després de vuit finals jugades (la Supercopa del 2016 amb l'Uni i les altres set amb l'Avenida). «Ha estat una final molt disputada en la que Girna ha donat una molt bona resposta a la nostra idea de partit i crec, que d'aquesta manera, té molt més mèrit guanyar aquesta Copa», va explicar al final del partit un Miguel Àngel Ortega que va destacar les virtuts del seu equip: «Crec que tenim molt coneixement del joc i que les meves jugadores tenen el gen guanyador».

Miguel Ángel Ortega també es va referir a la seva ratxa de victòries assegurant que «ara es diu que totes les jugadores volen jugar amb mi, però una altra cosa és el que diuen elles quan estem entrenant i s'enfaden amb mi».

El tècnic va valorar els vuit títols de Copa als que ha arribat el Perfumerías Avenida, rècord absolut. «Això és cosa d'en Jorge Recio (president) i en Carlos Méndez (gerent) que són els que estan capficats per fer un projecte que deixi empremta al llarg d'una dècada o dues; aquí el que té rellevància de veritat és el club i no pas un entrenador o unes jugadores concretes», va explicar Miguel Ángel Ortega que continua sent el gran botxí de l'Uni.