El Reial Madrid perdrà durant diversos partits l'extrem brasiler Vinicius per culpa de la lesió que va patir al turmell durant la primera meitat del partit de dimarts davant l'Ajax holandès en la tornada de vuitens de la Lliga de Campions. Segons el comunicat dels serveis mèdics del club després de les proves a què es va sotmetre ahir el davanter madridista, aquest pateix «un trencament de lligaments de l'articulació tibioperonea de la cama dreta».

El davanter madridista es va lesionar després de rebre un cop en un contraatac que va acabar en un xut fora i, encara que va intentar tornar al terreny de joc, no va poder fer-ho, sent substituït, entre llàgrimes, per Marcos Asensio.

Encara que, com és habitual, el Reial Madrid no va xifrar terminis en la volta de Vinicius, el més probable és que el brasiler estigui fora diversos partits, un parell de mesos, i que no pugui tornar a jugar fins a finals d'abril. A més, durant l'aturada d'aquí a dues setmanes probablement no pugui anar-se'n amb el Brasil, que el va convocar per primera vegada per als amistosos davant Panamà i la República Txeca.