Aitana Radsma ha fet la seva millor marca en 60 metres per penjar-se la medalla d'or al Campionat d'Espanya sub-18, en una cursa molt emocionant en què les mil·lèsimes van donar a l'atleta de Ventalló la primera posició.

L'èxit de Radsma, aquest cap de setmana passat a València, torna a posar l'Atletisme Ventalló al focus mediàtic. «Aconseguir una medalla d'or en una competició estatal en què participen les millors atletes espanyoles, acompanyades dels millors entrenadors i entrenadores i amb el suport de grans clubs i ajuntaments, que aposten per aquest esport, ens omple de satisfacció i ens dona poder per inspirar les vides de molts nens i nenes a través de l'atletisme. Alhora, ha de servir per millorar la situació d'aquest esport a la nostra comarca», asseguren els responsables del club.

«És una responsabilitat social i de les administracions públiques que milers de nens i adolescents puguin accedir a la pràctica de l'atletisme de forma continuada i ho facin amb responsabilitat i compromís», van afegir.