El Quart va complir el paper de favorit en el derbi gironí de Lliga EBA i va guanyar el Salt per un contundent 76-42 en un partit que es va decidir en el tercer període després d'un parcial de 33-12 a favor del conjunt local.

Però el partit va ser molt igualat en els primers 10 minuts de joc, i cap dels dos equips va poder agafar un avantatge prou clar. Al final del primer quart, el resultat era d'empat a 15 i no va ser fins al segon període que els de Carles Ribot van fer palesa la seva condició de favorit marxant al descans vuit punts per sobre dels d'Oriol Verdés (34-26).

Tot i així, va ser el tercer quart el que va decidir el partit, amb un clar 33-12 (67-38) que feia gairebé impossible la remuntada visitant. En els últims 10 minuts, amb el partit pràcticament decidit, es van veure pocs punts, però els locals van ampliar l'avantatge cinc punts més per acabar guanyant de 34 (76-42).

D'aquesta manera,el Quart va aprofitar l'ensopegada del líder; el Tarragona l'iguala en el balanç de victòries i derrotes. Per contra, el Salt té molt complicada la permanència després de les victòries de Cornellà i Valls. Els de Verdés, que són cuers, empatats amb el Castellbisbal i a dos triomfs del Calvià, han de mirar de pujar, almenys, una posició, per jugar la fase de descens a Copa Catalunya i no baixar directament.