Acte molt més que emotiu el que es va poder viure aquest dissabte a la tarda al pavelló poliesportiu de Palafrugell. El partit de lliga de primer equip va finalitzar amb un acte d'agraïment destinat a la figura de Josep Maria Mora, el qual té una llarga trajectòria rere el Club Handbol Garbí.

La junta directiva va voler homenatjar la seva figura pels seus anys de vinculació i unió amb el club, penjant la samarreta amb el dorsal número 78 a la part més alta del pavelló, que des de fa algunes temporades es va batejar com el Garbí Arena per part dels aficionats que cada setmana gaudeixen de l'handbol local. Aquest va ser el plat fort de la jornada on companys de club, familiars i l'afició palafrugellenca que va omplir de gom a gom les graderies. Aquesta era realment una festa sorpresa d'homenatge a la que ha estat una figura clau del club, ja que va posar el primer gra fer possible l'entitat palafrugellenca que és a avui dia.

Cal destacar que el Club Handbol Garbí celebra quaranta anys aquesta temporada i per aquest motiu s'havia programat l'anomenat acte central de l'aniversari. A l'acte hi va assistir el President de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort; el seleccionador nacional Jordi Ribera; el Delegat d'Esports de la Generalitat de Catalunya a Girona, Josep Pujols i l'Alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer.