El Reial Madrid va salvar una nit que pintava negra guanyant (1-4) a Valladolid en un partit marcat per un penal fallat per l'exmigcampista del Girona Rubén Alcaraz i dos gols invalidats pel VAR als locals abans dels primers vint minuts. L'efectivitat de Benzema va fer la resta a la segona part per acabar amb la mala ratxa del Reial Madrid.

Entre les notícies de baralles al vestidor i l'entrenador Santiago Solari sentenciat que van seguir a l'eliminació a la Champions davant l'Ajax, el Madrid va signar una trista primera part. El Valladolid va fallar un penal i Sergi Guardiola va patir el VAR en dos gols. Els nervis van garrativar un Pucela que finalment es va avançar gràcies al jove migcampista del planter Anuar. Tanmateix, Raphael Varane de cap va empatar al cap de pocs minuts.

A la represa, els locals van perdonar el segon i van veure com la superior qualitat dels blancs dictava sentència. Benzema, dues ocasions, i Modric van sentenciar la victòria en el que podria haver estat l'últim partit de Solari al capdavant de la banqueta blanca.