El pavelló de Fontajau acollirà un any més diumenge el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona. La prova, que enguany arriba a la dinovena edició, es realitzarà entre les 10 del matí i les 6 de la tarda. Està previst que hi participin unes 900 persones procedents de 18 escoles de ball.

L'activitat començarà amb la categoria més petita, la prebenjamina, i acabarà amb la categoria professional, dirigida a professorat, i Prèmium, destinada a pares i mares. En total, les persones participants competiran en dotze categories diferents i hi haurà un total de 99 actuacions.

Les escoles de ball inscrites al Campionat procedeixen tant de Girona ciutat com d'altres poblacions, com Figueres, Riudellots de la Selva, Anglès o municipis de la demarcació de Barcelona.

Per poder assistir a l'activitat com a públic es poden comprar entrades en línia mitjançant el web del campionat o a les taquilles del pavelló el mateix diumenge a partir de les 8.30 h. Les entrades són numerades i l'aforament és de 3.100 persones. L'Ajuntament de Girona organitza el Campionat a través del Servei Municipal d'Esports i compta amb la col·laboració de Veri - Aigües del Pirineu, Tukos, Flexfit, 397 Shop i Urban Classics.