El Sevilla va quedar eliminat de la Europa League en caure derrotat a l'estadi de l'Slavia de Praga (4-3). Un gol de Kjaer en pròpia porta al minut 118 de la pròrroga va provocar l'eliminació del Sevilla, entrenat per l'extècnic del Girona Pablo Machín, que va caure derrotat (4-3) després d'avançar-se en el marcador al temps afegit. Els sevillans van fer un partit irregular i el 2-2 de l'anada va suposar la seva eliminació de la competició. Mentrestant, el València va aconseguir passar als quarts de final amb un gol de Guedes al darrer minut del partit que significava l'empat (1-1), quelcom que ja va experimentar diumenge passat a Montilivi, on també va marcar als darrers instants del matx en aquest cas per emportar-se el partit davant el Girona (2-3). Finalment, el Vila-real també serà a quarts de la Lliga Europa en tornar a derrotar el Zenit al seu estadi (2-1) amb gols de Gerard Moreno i Bacca.