El Barcelona ha consolidat encara més el seu lideratge amb una contundent victòria (1-4) en l'estadi Benito Villamarín davant el Reial Betis, en un partit en el qual ha fet valer la qualitat de Leo Messi, que ha signat tres gols, l'últim espectacular, davant un rival que ha barallat fins que es va veure incapaç de remuntar.

El Barcelona, a manca de deu partits perquè la finalització de la Lliga, porta deu punts d'avantatge sobre el segon classificat i sembla que té ja el títol en la butxaca, mentre que el Betis haurà d'encara lluitar molt per seguir en l'atapeïda baralla per estar la temporada vinent en competició europea.

Al Barcelona li costa poc crear perill i en la primera ocasió que ha tingut ha fet gol, passat el quart d'hora, quan una falta en la frontal de l'àrea ha estat perfectament aprofitada pel de sempre, Leo Messi. L'argentí marcaria de nou al final del primer període.

El 0-3 ha arribat amb mitja hora de joc al davant i un partit que semblava mort, encara que Loren Morón, que ha sortit en la segona part, ha volgut donar-li una mica d'emoció, però el seu gol ha arribat tard (min.82). Messi ha fet el tercer després amb un golàs espectacular.

Fitxa tècnica

1 - Betis: Pau López; Joaquín (Emerson, m. 67), Mandi, Bartra, Sidnei, Tello; Canales, Lo Celso (Lainez, m. 67), William Carvalho (Loren, m. 75), Guardado; i Jesé.

4 - Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio Busquets, Vidal, Rakitic (Aleñá, m. 88); Messi, Arthur (Semedo, m. 64) i Luis Suárez (Coutinho, m. 88).

Gols: 0-1, m.17, Messi; 0-2, m. 46+, Messi; 0-3, m. 63, Luis Suárez; 1-3, m. 82, Loren; 1-4, m. 85, Messi.

Àrbitre: Ricardo de Burgos Bengoetxea (Comitè Basc). Ha amonestat al local Guardado (m. 16) i als visitants Lenglet (m. 52) i Semedo (m. 66).