L'Olot va deixar escapar tres punts després d'empatar davant l'Ontinyent de Vicente Parras (0-0). Els garrotxins van tenir múltiples ocasions però no van estar encertats de cara a porteria. Al minut 90, Marc Cosme va fer l'1 a 0, però no va pujar a l'electrònic perquè el linier va assenyalar fora de joc del davanter valencià.

Tal com va assegurar Raúl Garrido a la prèvia, l'Ontinyent va sortir al Municipal a replegar línies i buscar sorprendre al contraatac. Davant la baixa de David Torres i Juanan van ser Henrique i Sergio Martin els titulars a la davantera i al mig del camp respectivament. Als olotins els va costar molt tenir la primera ocasió clara. Al minut 13, Eloi Amagat va provar fortuna des de fora l'àrea però el tret va marxar desviat de la porteria defensada per Craviotto. Un parell de minuts després, va ser Hèctor Simon qui va tornar a intentar-ho, però el xut del migcampista de Llançà va passar fregant el pal. Els garrotxins anaven menjant el terreny als valencians a mesura que transcorria el partit i l'equip de Vicente Parras no aconseguia intimidar Xavi Ginard quan sortia al contraatac. Al minut 30 de partit, Sergio Martin va rematar una centrada de Sergio Albiol, però no va connectar bé amb l'esfèrica i la rematada de cap va ser defectuosa. Els de Garrido seguien insistint sortint amb la pilota jugada i amb paciència, obrint el camp i sent profunds amb Guzmán i Alfredo, carrilers en el dia d'ahir davant la baixa de Pep Chavarría, i combinant per dins amb Eloi, Hèctor i Pedro. Durant els primers 45 minuts, l'única ocasió clara dels visitants va ser un xut llunyà de Raúl Fuster, exjugador del Llagostera, que va obligar Ginard a intervenir per enviar l'esfèrica a córner.

A la segona meitat, es va seguir el mateix guió, però amb un domini encara més clar dels olotins. Craviotto va ser providencial evitant l'1 a 0 de Marc Mas, que es va quedar sol davant el porter rival després d'una gran passada d'Eloi. Deu minuts més tard, Alfredo va inquietar Craviotto amb un xut llunyà amb la seva cama esquerra, però va tornar a ser providencial. L'Olot va tancar totalment els valencians al seu propi camp i cada vegada semblava estar més a prop el primer gol dels locals. Hèctor va estar a punt de sorprendre el porter del conjunt valencià amb una centrada que es va enverinar i va marxar fregant el pal de la porteria rival. Al minut 64, va ser de nou Marc Mas qui va tenir l'ocasió més clara del partit. El killer olotí va rematar sol a l'àrea petita una centrada que no va aconseguir refusar cap defensor de l'Ontinyent, però el davanter de Sils no va connectar bé amb l'esfèrica. Ja no només el domini de l'Olot era clar, sinó que les ocasions no deixaven d'arribar per part dels garrotxins. Al minut 68, Alan Baró va rematar amb l'esquerra una pilota que va caure morta dins l'àrea a la sortida d'un córner i va estar a punt d'endinsar-se a la porteria de Craviotto. A falta d'un quart d'hora pel final, Garrido va donar entrada a Marc Cosme i l'equip va carregar l'àrea rival al davanter valencià, a Marc Mas i a Barnils, que va avançar la seva posició en els últims minuts del partit. De fet va ser Barnils qui va pentinar l'esfèrica dins l'àrea i va estar a punt de sorprendre el porter visitant. Els últims instants van ser marcats per la polèmica. Els jugadors de l'Olot van reclamar una mà de Fuster dins l'àrea i a Cosme li van anul·lar un gol al minut 90 malgrat que a les imatges sembla que el davanter olotí no es trobava en fora de joc.