El Girona va tornar a perdre a domicili, aquest cop a la pista del segon classificat, el Liceo, per un contundent 6-1. Aquesta derrota, combinada amb els triomfs de Lloret i Vendrell, fa que els gironins tornin a caure en zona de descens una setmana després de sortir-ne.

Els homes entrenats per Enric Torner no van tenir opcions davant els gallecs, que a casa són gairabé imparables i només han encaixat dues derrotes i un empat.

Al descans, el partit encara estava obert. El 2-0 feia pensar que els blanc-i-vermells podrien tenir alguna possiblitat en la segona part, però Torres es va encarregar d'esvair tota esperança gironina amb dos gols amb poc més de dos minuts del segon temps. Torner marcava el 4-1 quan encara faltava més d'un quart d'hora de joc, però els gallecs encara no havien acabat de dir l'última paraula i, abans de finalitzar el duel, van anotar dos gols més (6-1).