El Quart va perdre a la pista de l'Igualada ( 79-69) que l'ha superat en la segona posició de la classificació. En un partit molt igualat, els locals van ser una mica millors en tots els períodes i es van acabar emportant el partit de set punts. D'aquesta manera, els de Carles Ribot són tercers, amb el mateix balanç que els igualadins, que els hi han guanyat el bàsquet average. Primer és el Tarragona, amb una victòria més que el segon i el tercer classificat. Quan falten cinc jornades per acbar la fase regular, està tot molt ajustat i tot està per decidir.

Derrota del Salt a casa davant l'Olivar (72-78) després d'un mal últim període. Els d'Oriol Verdés van fer un bon treball durant els 30 primers minuts de partit, on el marcadro anava molt ajustat. Els locals van anar al descans guanyant d'un punt (40-39) i estaven tres per sobre quan faltaven 10 minuts (62-59), però un parcial de 10-19 els aragonesos van capgirar el marcador i van condemnar els negre-i-verds a perdre un altre partit.

D'aquesta manera, el Salt té molt complicat lluitar per salvar-se directament, ja que està a cinc victòries de la permanència directa a falta de cinc jornades. Els de Verdés lluitaran amb Calvià i Castellbisbal per no quedar últims i baixar de forma directa.