Jordi Alba, defensa internacional del Barça, va assegurar que no ha parlat amb el seu company Gerard Piqué de la convocatòria amb la selecció catalana, després de deixar l'espanyola, i va argumentar que «tindrà les seves raons». «No hi he parlat, amb ell, d'aquest tema, però les seves raons tindrà. Haureu de preguntar-l'hi a ell. Jo no ho he parlat amb en Geri, que va decidir deixar la selecció i ara voldrà jugar amb Catalunya», va dir des de la concentració d'Espanya a la Ciutat del Futbol. Alba va afegir que la selecció catalana «juga un partit a l'any i ell hi deu voler ser».

D'altra banda, Alba va reconèixer que des de l'arribada de Luis Enrique Martínez com a seleccionador està venint «més gent nova, molta jove». «També alguns que portem més temps. Entre tots hem d'intentar assumir el més aviat possible les idees del míster», va indicar. El blaugrana creu que els més joves poden «escoltar» els més veterans, però no dubta que ja «tenen la suficient experiència a Primera per desenvolupar-se bé en la selecció i també una grandíssima qualitat».

D'altra banda, Pau López va fer tractament de fisioteràpia arran d'una contractura cervical que va patir dimarts. Luis Enrique ja ha vist com ha perdut per lesió Fabián Ruiz (Nàpols).