La selecció espanyola de futbol va començar amb victòria la seva fase de classificació per a l'Eurocopa 2020 després d'imposar per 2-1 a Mestalla a Noruega, un triomf merescut per la superioritat que van tenir els de Luis Enrique Martínez, però patit per la falta de definició davant de porteria.

Espanya va sumar els tres primers punts, sempre claus, en elcamí cap al nou torneig continental gràcies a un penal transformat per Sergio Ramos, just després que el seu rival s'hagués trobat amb un altre minuts abans per igualar el gol inicial de Rodrigo Moreno. Espanya va deixar bons detalls, però sempre va viure amb la intranquil·litat que va generar un marcador curt per la falta de punteria.

Els visitants van fer l'empat en una pilota aturada. Després d'un córner, Íñigo Martínez va derrocar un jugador rival i King va canviar el guió del partit des dels onze metres. Afortunadament, abans que els nervis anessin a més, un innocent error dels noruecs en una cessió va provocar el penal de Jarstein a un Morata, barallat amb la porteria, però veloç per arribar abans que el porter. Sergio Ramos i el seu Panenka van tornar l'avantatge i la tranquil·litat a la graderia de Mestalla. Luis Enrique també va reaccionar i va posar Canales i Rodri per Ceballos i un ovacionat Dani Parejo a la recerca de refrescar el mig del camp i recuperar el control del partit. El 2-1 va acabar amb les opcions dels de Lagerback, sense excessius arguments, i Espanya, una mica nerviosa en l'últim sospir, va mantenir sense excessius problemes el seu treballat botí.