El migcampista Xavi Hernández ha confirmat que tampoc participarà en l'amistós entre les seleccions de Catalunya i Veneçuela per al qual estava convocat, a causa dels «compromisos» amb el seu equip, l'Al-Sadd de Qatar, que s'està jugant el títol de lliga.

«Lamento anunciar que finalment no podré estar a Montilivi per al Catalunya-Veneçuela de demà. Els meus compromisos amb el meu club no m'ho han permès», ha confirmat l'exbarcelonista mitjançant el seu compte oficial de la xarxa social Instagram.

L'absència de Xavi Fernández se suma a les d'Enric Gallego i Àlex Gallar, de l'Osca; a les d'Àlex Moreno, Alberto García i Jordi Amat, del Rayo; i d'Alcaraz, Masip i l'entrenador Sergio González, del Valladolid. Tots els jugadors han estat vetats pels seus clubs, immersos en la lluita per la salvació.

Gerard López, el seleccionador català, ha cobert les seves baixes citant a Riqui Puig, del Barça, Javi Puado, de l'Espanyol, i Pere Milla, de l'Eibar, que s'uneixen als altres 19 noms que estaven ja confirmats: Gerard Piqué (Barcelona), Sergio García, Dídac Vilà, Oscar Melendo i Víctor Sánchez (Espanyol), Àlex Granell, Pere Pons, Marc Muniesa i Aleix García (Girona), Marc Bartra (Betis), Joan Jordán, Marc Cucurella i Marc Cardona (Eibar), Aleix Vidal (Sevilla), Martín Montoya (Brighton & Hove Albion), Bojan Krkic (Stoke City), Oriol Romeu (Southampton), Edgar Badia (Elx) i Isaac Becerra (Gimnàstic de Tarragona).

D'altra banda, la Federació catalana ha informat que l'Estadi de Montilivi estarà ple, després d'haver-se venut totes les entrades. S'esperen més de 14.000 espectadors per veure el partit (21 h).