La selecció espanyola no va tenir problemes per derrotar Malta (0-2) al segon partit de classificació per a l'Eurocopa de 2020 gràcies a dos gols d'Álvaro Morata, el jugador més assenyalat el passat dissabte després del partit davant Noruega per la falta de punteria del combinat estatal, que ja lidera el grup F amb ple de triomfs. Espanya va oferir una pitjor versió que davant Noruega, però va resoldre amb més presència tenint menys ocasions. Morata va tenir una bona nit i va poder rescabalar-se de l'àmplia nòmina d'errors a Mestalla. Ahir va marcar dos bons gols, el primer amb instint de davanter i el segon amb un cop de cap impecable a l'àrea petita.

El partit va tenir poca història per a una selecció que va fer molts canvis a la seva alineació. Fins a 8 novetats a l'onze de Robert Moreno, el segon de Luis Enrique, que va substituir l'asturià per un problema personal. El seleccionador va haver d'abandonar la concentració amb urgència hores abans del partit.

La selecció espanyola va començar bé, dominant el partit, però el gol va trigar a arribar per l'ordre de l'equip local. La Malta actual, malgrat la seva debilitat, poc té a veure amb la que sempre recorda l'aficionat espanyol, la de 1983, que va perdre per 12-1 al Villamarín.

Espanya va trobar el 0-1 a la mitja hora després d'una passada llarga de Mario Hermoso que Morata va controlar per obrir el compte i relaxar el joc de l'equip. A la segona meitat tot va continuar igual fins que Morata va aprofitar una gran centrada de Navas per fer el 0-2 definitiu.