Els internacionals espanyols Sergio Busquets, Jordi Alba i Sergi Roberto, i els brasilers, Coutinho i Arthur, a més del colombià Jeison Murillo, es van reincorporar ahir als entrenaments del Barcelona, després de l'aturada de seleccions. D'aquesta manera, el tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ja pot preparar el partit que el seu equip disputarà demà (1/4 de 5) contra l'Espanyol amb tots els seus efectius, a excepció del xilè Arturo Vidal, que encara no ha tornat després de jugar dos amistosos amb la seva selecció a terres nord-americanes.

De la seva banda, continua amb la seva recuperació l'atacant Ousmane Dembélé, que arrossega un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra que encara el tindrà entre dos i tres setmanes apartat dels terrenys de joc.

A la sessió d'ahir també hi va participar el migcampista del Barcelona B Riqui Puig. El jugador de la filial ha estat a totes les sessions del primer equip aquesta setmana, exceptuant la de dilluns, quan es trobava concentrat amb la selecció catalana on va tenir un paper destacat donant l'assistència que va suposar el gol de Bojan Krkic.

El Barcelona tornarà a exercitar-se avui, a les 11.00 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, moment en què ja s'espera la presència d'Arturo Vidal i serà l'última sessió preparatòria de la plantilla blaugrana abans d'encarar el derbi de la Lliga.