El Girona va aconseguir treure un meritori empat de la pista del vigent campió d'Europa, el Voltregà (3-3). El conjunt entrenat per Xavier Oller es va avançar fins a tres cops en el marcador, però finalment es va haver de conformar amb l'empat. Un resultat que deixa les gironines a 8 punts del descens, quan falten 7 partits per acabar el campionant de Lliga, després del triomf del Reus Deportiu a casa davant el Vilanova (10-5).

Van ser les visitants les que van colpejar primer amb un gol de Schuler als 9 minuts de joc, però, 57 segons més tard, la gironina Cristina Barceló marcava el gol de l'empat (1-1). Tot i així, les blanc-i-vermelles van aconseguir marxar al descans amb avantatge gràcies a un gol de Tarrido quan faltava poc més d'un minut per a la mitja part.

Passats 10 minuts de la represa, Tarrida tornava a empatar per les locals (2-2) amb una falta directa, però ràpidament una diana de Vall tornava a posar les d'Oller per davant (2-3). Vistos va marcar el 3-3 a 11 minuts per acabar el partit i cap dels dos equips va poder desfer l'empat amb els minuts que quedaven.