El Sarrià va guanyar el seu segon partit consecutiu a la pista del Granollers (25-30), una victòria que val el seu pes en or, ja que d'aquesta manera el conjunt entrenat per Pere Coll s'assegura de forma matemàtica acabar entre els dos primers classificats del Grup D de la Primera Divisió Nacional i lluitar, un cop acabi la lliga, per l'ascens a la Divisió de Plata. A més, el triomf dels sarrianencs fa que empatin a punts amb el primer classificat, el Sant Quirze, que dissabte va empatar a la pista del Sant Joan Despí. Els quirzencs, però, mantenen la primera plaça gràcies a l' average particular amb el Sarrià.

Ahir, els de Coll van dominar el partit a partir del 2-3. A partir d'aquí van anar ampliant l'avantatge en el marcador fins a tenir una diferència de cinc gols al descans (11-16). Però va ser en l'inici de la segona part que els visitants es van desfer definitivament del rival després d'un parcial d'1-7 en els primers 10 minuts (12-23) que ja no donaria cap opció al Granollers.