02 de abril de 2019
02.04.2019
Diari de Girona

La Federació prepara una nova campanya en suport al futbol amateur

La iniciativa entrarà en vigor la temporada que ve i premiarà, entre d'altres, els clubs menys amonestats

02.04.2019 | 00:45
La Federació prepara una nova campanya en suport al futbol amateur

La Federació Catalana de futbol presentarà la nova campanya de promoció i potenciació del futbol i el futbol sala amateur el dilluns vinent, 8 d'abril, en un acte que tindrà lloc a l'edifici de l'INEFC de Barcelona a partir de les vuit del vespre. La iniciativa s'engegarà la temporada 2019-20 i anirà adreçada als equips de les categories masculines de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana de futbol, i a totes les categories sènior de futbol sala de l'LCFS.

El projecte, que neix com a continuació de la resta de campanyes engegades al llarg de les darreres temporades per la Federació, en especial Joc Net i Respecte, tindrà com a eixos principals l'afavoriment del pas de juvenil a amateur i la reducció del nombre d'amonestacions per partit, entre d'altres. En aquest sentit, s'establiran diverses bonificacions econòmiques, pel que respecta a la quota d'inscripció, la Mutualitat, el rebut arbitral o el quilometratge, a més d'ajut en material esportiu, i es crearà un premi amb dotació econòmica per als equips amb menys targetes de cada grup. La campanya també incidirà en la creació de conjunts de base, el foment de la pràctica esportiva saludable i el compliment normatiu per part dels clubs.

Així mateix, al marge de conèixer les mesures d'impuls, en la gala es descobrirà la nova pilota oficial del futbol i el futbol sala amateur català per al pròxim curs amb el suport de la Secretaria General de l'Esport.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook