El Reial Madrid va imposar-se ahir a l'Eibar (2-1), en una actuació intermitent que Benzema va acabar decidint amb un doblet, cosa que permet als de Zidane recuperar l'escalf de la seva afició. Tot i la remuntada al segon temps, els clarobscurs de l'equip madridista continuen molt presents i la particular astènia de l'equip amenaça en crèixer. La primera part va tenir poca història, sense pràcticament ocasions. La manca de perill sobre la porteria rival va donar empenta a l'Eibar, que va obrir la llauna amb un xut de Marc Cardona. Sense esma, el Madrid va aconseguir remuntar a la segona part gràcies a Benzema. Primer aprofitava un mal entès de la defensa rival i després amb un altre cop de cap.