Des que va començar el compte enrere per acabar la Lliga, al Peralada-Girona B se li han anat tancant els fronts oberts de resultats possibles. Amb només dos punts de coixí respecte al descens, la victòria se li ha convertit en una imposició per tal de confirmar la permanència. Els nois de Chicho Pèlach tenen aquest migdia una bona oportunitat per engreixar el seu botí a domicili visitant el València Mestalla, un rival directe a la classificació que té només un punt menys.

Després de sumar tres empats consecutius en partits molt exigents, els xampanyers trobaran el filial del València en molt bon estat de forma, ja que encadena dues victòries consecutives i ha aconseguit desfer-se de les places de descens.

Amb l'empat a l'anada al Municipal de Peralada (1-1), els de Chicho visiten l'estadi Antonio Puchades, on els valencians han aconseguit agafar aire darrerament per capgirar la mala dinàmica. Més val que els alt-empordanesos tornin a trobar l'encert que els ha faltat les últimes jornades per endur-se un duel decisiu.