La Reial Federació Espanyola de Futbol ha proposat importants canvis en els formats de la Copa del Rei, que es disputaria a partit únic a casa de l'equip d'inferior categoria fins a les semifinals, on ja es jugaria a doble partit, i, sobretot, en la Supercopa d'Espanya, que quatre clubs disputarien al gener i fora d'Espanya.

«Les dues iniciatives suposen una important descàrrega de partits en el calendari de les pròximes temporades i s'han d'aprovar el proper 29 d'abril a l'assemblea general extraordinària que tindrà lloc a la seu de la Federació», va explicar la Federació. Així, el projecte per als propers anys per a la Supercopa d'Espanya, que abans només disputaven els campions de Lliga i Copa, és que s'ampliï a un format final a quatre que es disputarà íntegrament fora d'Espanya durant el mes de gener.

Pel que fa a la Copa, el torneig es disputarà a partit únic a casa, sent local quan així ho ofereixi el sorteig l'equip d'inferior categoria, fins a les semifinals, que seran a doble enfrontament. La competició estarà integrada des de la primera ronda eliminatòria per equips de Regional, Tercera Divisió, Segona B, Segona i Primera Divisió. Els escenaris dels partits de Copa hauran de complir uns requisits mínims per poder albergar els partits de la competició i, com a excepció, els equips enrolats a la Supercopa s'incorporaran a la Copa del Rei a setzens de final. A més, la RFEF va aprovar obrir un termini extraordinari de vuit dies de mercat per als jugadors i el cos tècnic de l'Ontinyent que han quedat lliures després de la retirada del club de Segona B.