Cada setmana que passa queda clar que la Segona B requereix una competitivitat i una concentració especial i màxima per no perdre punts en jugades puntuals. I en un grup tan igualat com el tercer, sobreviure quan estàs contra les cordes i saber competir en qualsevol escenari independentment de si el marcador està a favor o en contra és diferencial.

Diumenge, l'Olot va tornar a demostrar que aquesta competitivitat és una de les claus de la gran temporada que està fent l'equip garrotxí sabent-se reposar a l'1 a 0 del Castelló al minut 47 amb un gol d'Alfredo al 52 per acabar sumant un punt a Castalia. «La reacció de l'equip ha estat immediata, una mostra més de caràcter. Sempre ens sobreposem a les adversitats i això s'ha de valorar. A la segona part ens hem refet del seu gol matiner i hem desplegat un bon futbol. Era important estar desperts en centrades laterals i així és com ens han portat problemes», valorava Raúl Garrido.

La reacció de l'Olot a Castalia amb el marcador en contra va ser admirable i va ser la desena vegada aquesta temporada que els de Garrido acaben sumant algun punt malgrat trobar-se amb el marcador en contra i sabent-se reposar a un gol rival. El conjunt garrotxí ha acabat empatant a casa partits en els quals ha començat perdent com davant el Cornellà (1-1), l'Atlètic Llevant (2-2), l'Alcoià (1-1), el Barça B (1-1) i el Vila-real B (2-2) o fins i tot ha acabat remuntant el partit i enduent-se els tres punts com davant el Terol (4-1) o el Peralada (2-1). A fora de casa, l'Olot ha aconseguit guanyar al camp del Vila-real B fent l'1 a 2 immediatament després d'encaixar el gol de l'empat i va treure diumenge un punt a Castalia refent-se, 5 minuts després, de l'1 a 0 de César Díaz amb un gol d'Alfredo.

En resum, l'Olot ha sumat 16 punts en 10 partits en els quals, per context i marcador, l'equip podria haver perdut si no hagués sabut reaccionar quan es va veure per darrere en el marcador.